Gereïncarneerd als een slijm: 10 manieren waarop de Rimuru-storm wordt overmeesterd

2021-12-02 04:14:05 By : Mr. Jim Hu

Rimuru Tempest is een monster als geen ander in deze isekai-wereld. Hij heeft veel belangrijke voordelen aan zijn zijde.

Rimuru Tempest schittert in de populaire isekai-animeserie That Time I Got Reincarnated as a Slime als een Japanse zakenman herboren als een blauwe slijm in een fantasiewereld bevolkt met goblins, ogres, hagedissen en nog veel meer. Rimuru vergaarde snel tientallen vaardigheden en magische attributen en ging aan de slag met het bouwen en verdedigen van zijn eigen koninkrijk.

GERELATEERD: My Hero Academia: 10 overmeesterde eigenaardigheden die grotere nadelen nodig hebben

Slime zorgt ervoor dat Rimuru hier en daar wat spanning behoudt en hem een ​​goede karakterboog geeft, maar over het algemeen is het gemakkelijk om te zeggen dat hij past bij de "overmeesterde isekai-held" trope. Hij is boeiender dan alleen maar een machtsfantasie, maar toch wordt Rimuru enorm overmeesterd, en dat maakt Slime spannend en leuk. Wat voor krachten, voordelen en capaciteiten heeft Rimuru om hem zo krachtig te maken?

Een van Rimuru's meest essentiële vaardigheden is de Predator-vaardigheid, en door deze specifieke vaardigheid kon hij de meeste van zijn andere krachten verwerven. Rimuru werd herboren met de Predator-vaardigheid en hij gebruikte deze om vele gigantische monsters in die grot te verslinden, waaronder Veldora de stormdraak.

Rimuru kan alles wat hij op deze manier eet analyseren en de vaardigheden en attributen van zijn prooi verkrijgen. Met Predator kwam Rimuru uit de grot die al geladen was met unieke krachten en vaardigheden, en hij was nog maar net begonnen.

Deze specifieke kracht komt niet vaak naar voren, maar van tijd tot tijd kan het behoorlijk nuttig zijn, en het is een voordeel dat maar weinig organische anime-personages hebben. Rimuru Tempest ziet er misschien menselijk uit, maar hij is echt een slijm, en slijm hoeft geen lucht in te ademen of zuurstof uit het water te filteren om te leven.

Rimuru kan elke tijd onder water doorbrengen zonder kieuwen en overleven, en hij is immuun voor verstikking of gifgas in de lucht, wat hem een ​​verrassingsvoordeel zou kunnen opleveren tegen sommige vijanden. Rimuru gebruikt lucht eigenlijk alleen om te praten, niet om zuurstof te krijgen.

Niet veel anime- of stripboekpersonages zijn telepathisch, en deze kracht kan iemand een serieus voordeel geven, zoals de bekendheid van Professor X van X-Men. Rimuru heeft ook telepathie, vooral omdat zijn standaard slijmlichaam geen mond of longen heeft voor normale spraak.

GERELATEERD: My Hero Academia: 10 manieren waarop Deku wordt overmeesterd

In het begin gebruikte Rimuru zijn telepathie uitsluitend, en hij gebruikte alleen gewone spraak nadat hij Shizue Izawa had gegeten en een menselijke vorm had gekregen. En tijdens gevechten kan Rimuru telepathie gebruiken om de inspanningen van zijn vele machtige bondgenoten, zelfs Veldora of Diablo, te coördineren.

Tijdens seizoen 2 maakte Rimuru zich klaar om zijn aartsvijand, Demon Lord Clayman, te confronteren, en hij had een manier nodig om Claymans leger in het Animal Kingdom meteen te onderscheppen. Het was te laat om zijn leger in positie te brengen, dus Rimuru besloot teleportatiemagie te gebruiken.

Hij teleporteerde echter niet zomaar een handvol elitejagers naar het slagveld. Rimuru verbaasde iedereen toen hij een massale teleportatiespreuk gebruikte om hele bataljons naar het Dierenrijk te brengen, inclusief vechters zoals Supia en Albis of the Beastketeers.

Rimuru moet meer zijn dan een vechter - hij moet ook een bekwaam politicus en diplomaat zijn, maar zijn mensenleven heeft hem hier niet op voorbereid. Rimuru leert langzaam maar zeker de wegen van staatsmanschap en politiek, en hij heeft een handige gids bij de hand.

GERELATEERD: Fairy Tail: 10 overmeesterde personages die nerfed hadden moeten zijn

King Gazel Dwargo van de Armed Nation of Dwargon is blij om Rimuru te coachen in de manieren van staatsmanschap, en hij leerde Rimuru zelfs hoe hij meer inspirerende en effectieve toespraken voor de menigte kon houden. En Gazel vraagt ​​er heel weinig voor terug.

Rimuru heeft inmiddels veel krachtige bondgenoten gemaakt, en elk van hen is een formidabele aanwinst. In feite zou een alliantie met een van hen Rimuru overweldigd maken door de normen van deze wereld, en dat omvat Rimuru's alliantie met een oerdemon die bekend staat als Diablo/Noir.

Diablo botste ooit met Shizue, maar nu is hij Rimuru's sterkste bondgenoot van allemaal, en hij kan Rimuru's vijanden moeiteloos vernietigen. Hij is ook volkomen loyaal aan Rimuru en bood zelfs aan om zijn secretaresse te zijn, samen met een nogal jaloerse Shion.

Vroeger waren er tien Demon Lords in de wereld, van Clayman en de feeënkoningin Ramiris tot Leon Cromwell en de harpijkoningin Frey. Later in seizoen 2 nam Rimuru deel aan Walpurgis, of de ontmoeting van Demon Lords, en transformeerde het.

GERELATEERD: Bleekmiddel: 10 manieren waarop Aizen wordt overmeesterd

Kortom, de Demon Lord-raad werd teruggebracht tot acht leden in plaats van tien, en Rimuru mocht de nieuwe groep Octogram noemen. Nu heeft Rimuru serieuze politieke invloed met enkele van 's werelds sterkste individuen, wat veel zegt. Octogram is geen lachertje.

Rimuru Tempest weet dat Shizue dood is, maar toen het Falmuth-koninkrijk bijna de helft van Rimuru's vrienden wegvaagde, besloot Rimuru de Magere Hein uit te dagen. Rimuru gebruikte het verhaal van Milim Nava als referentie en besloot menselijke zielen te oogsten om een ​​grimmig stukje magie te voeden.

Rimuru slachtte duizenden Falmuth- en kerksoldaten af ​​om een ​​Ware Demon Lord te worden, en hij veroverde alle zielen van zijn gevallen vrienden binnen een grote barrière. Ten slotte plaatste hij die zielen in zijn gevallen vrienden en ze kwamen weer tot leven. Shion was een van degenen die nieuw leven werden ingeblazen.

Een van Rimuru's eerste bondgenoten was de mysterieuze mentale entiteit die bekend staat als de Grote Wijze, en alleen Rimuru heeft toegang tot Grote Wijze. Zijn uiterlijk en gedrag zijn als een typisch AI-programma en het biedt allerlei soorten informatie en suggesties voor Rimuru's referentie.

Met Grote Wijze kan Rimuru elke spreuk of magisch monster analyseren, en als Rimuru zich niet uit een situatie kan vinden, zal hij Grote Wijze om input vragen, en de Wijze zal deze onmiddellijk verstrekken. Later evolueerde Great Sage verder naar Raphael en kreeg gaandeweg een beetje meer persoonlijkheid.

Rimuru's hoofdstad is een verlengstuk van hemzelf, en als zijn koninkrijk goed verdedigd is, dan is hij dat ook. Veel van Rimuru's sterkste bondgenoten staan ​​klaar om niet alleen het koninkrijk te verdedigen, maar ook Rimuru zelf, en Rimuru heeft de neiging om defensieve veldslagen te voeren. Hij is nooit alleen.

Als een overvallende partij, leger of monster de stad aanvalt, moeten ze zich een weg banen door een divers leger van krachtige verdedigers, van Geld de orkcommandant tot Veldora, Benimaru de zwaardvechter en zelfs Milim en Diablo. Behalve Ainz Ooal Gown hebben maar weinig isekai-helden zoveel krachtige lijfwachten.

Volgende: De 10 meest overmeesterde schurken in Shojo Anime

Louis Kemner is een fan van Japanse animatie sinds 1997, toen hij Pokemon en Dragon Ball Z ontdekte op de lagere school. Nu is hij een grotere anime/manga-fan dan ooit en is hij klaar om zijn kennis te delen met lezers over de hele wereld. Hij studeerde in 2009 af van de middelbare school en behaalde in 2013 zijn bachelor creatief schrijven aan het UMKC en zette zijn vaardigheden in 2019 in bij CBR.com. Hij is altijd op zoek naar een prachtige nieuwe anime om naar te kijken of mangaseries om te lezen. U kunt hem bereiken op lkemner2000@yahoo.com.