• SENA jethelm met communicatiesysteem - MotoPlus

  by admin on 2022-09-11 08:41:45

  En voor een mooie prijs ook nog, de Econo gaat namelijk € 239,00 kosten. Wat krijg je daarvoor? Meest voor de hand liggend is natuurlijk het geïntegreerde bluetooth 3.0 communicatiesysteem, waarvan de zwanenhals microfoon en luidsprekers – uiteraard – al ingebouwd zijn. Het systeem heef

 • Privacytoezichthouders EU zijn bezorgd over wet die kindermisbruikscan verplicht - IT Pro - Nieuws - Tweakers

  by admin on 2022-09-11 08:40:59

  De Europese privacytoezichthouders waarschuwen voor een Europees wetsvoorstel dat techbedrijven verplicht om internetverkeer te scannen op kindermisbruik. De wet zou in de huidige vorm 'gevaarlijker zijn voor de rechten van burgers dan voor criminelen'.

  De brief is afkomstig van de Euro

 • Hoe voelt het om dement te zijn? - NRC

  by admin on 2022-09-11 08:40:57

  Vanwege het coronavirus werken onze medewerkers thuis.

  N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

  Harry Beckers (81) wil dolgraag meedoen met de bingo in zijn verzorgingstehuis. De bingokaarten heeft hij zorgvuldig opgeborgen in zijn kamer. Te zorgvuldig. De de

 • Beste witte ruismachines |Avond Standaard

  by admin on 2022-09-11 08:40:56

  Blokkeer achtergrondgeluiden en zorg voor een goede nachtrustOf je nu je baby in slaap wilt brengen of zelf moeite hebt om in slaap te vallen, zorg dan voor een goede nachtrust met een van deze handige gadgets.Voor velen - vooral baby's en kleintjes - komt slapen niet zo gemakkelijk.En zelfs als

 • TikTok gaat video's van uit je buurt laten zien

  by admin on 2022-08-27 20:56:42

  TikTok komt met een nieuwe feed. Hierin zie je alleen video’s die in jouw buurt zijn gemaakt. Deze ‘in de buurt’-feed komt straks naast de feed ‘Voor Jou’ en ‘Volgend’ en geldt ook precies als een compromis tussen die twee.

  De ‘Volgend’ feed toont alleen video’s van

 • Een slimmere benadering van schone lucht in uw productiehal

  by admin on 2022-08-27 20:56:40

  Of uw fabriek nu al bezig is met digitale transformatie en industriële IoT (IIoT) oplossingen of net aan het proces begint, zijn verhoogde productiviteit, minder afval, verbeterde veiligheid van werknemers en duurzamere operaties zijn algemene verwachtingen.

  Fabrieken kijken vaak eerst

 • Misofonie is meer dan haat voor smak- en kauwgeluiden: hersenonderzoek legt diepere oorzaken bloot

  by admin on 2022-08-27 20:56:35

  Ademen, slikken en smakken, er zijn mensen die onpasselijk worden van die geluiden. Zij kampen met misofonie. Het is tot op heden onduidelijk waarom ze walgen van bijvoorbeeld het geluid van een dikke hap uit een appel. 

  Nieuw onderzoek heeft voor het eerst de hersengebieden geïdentifi

 • Pas op met contactspray, zeker bij potmeters - Alpha-Audio

  by admin on 2022-08-27 20:56:19

  Contactspray is prima werkzaam bij krakende schakelaars en meer aan/uit-toepassingen. Maar pas heel erg op bij potmeters zoals bijvoorbeeld te vinden in volumeregelaars.

  Contactspray lijkt een soort van wondermiddel als je de omschrijving op de bus leest. En inderdaad: voor diverse stekk

 • Steelseries Arctis Nova Pro Draadloos - Tweakriez - Userreviews - Tweakers

  by admin on 2022-08-27 20:56:07

  De Steelseries Arctis Wireless Pro is een zeer mooie draadloze headset. De headset levert veel kwaliteit en flexibiliteit. Naast een goede geluidskwaliteit is er uitstekende software in de vorm van Engine en Sonar. Lees de uitgebreide review om te zien of deze headset wat voor jou is!

  De

 • 50.000 roepies direct korting op laptops met de nieuwe i7-processor, bekijk deze aanbieding - News84Media

  by admin on 2022-08-27 20:53:01

  'Dancing With The Stars': TikTok Star Charli D'Amelio & Mom Heidi doen mee aan seizoen 31Barbie Ferreira bevestigt dat ze 'Euphoria' verlaat na twee seizoenenHome Alone-acteur Devin Ratray onder onderzoek wegens vermeende verkrachtingNick Cannon onthult dat Brittany Bell zwanger is van hun 3e bab