Nieuw Akiko Audio Phono Booster

2022-05-28 09:34:32 By : Mr. Zhike Wang

Akiko Audio presenteert de Phono Booster, een nieuw ontwikkeld apparaat dat op een unieke manier moet zorgen voor een lagere ruisvloer in de weergave zonder gebruik te maken van elektronische componenten en actieve stroomfiltering.

  " Een verhoogde ruisvloer ontstaat door vervuilde stroom en hoogfrequente instralingen en dient aangepakt te worden, aangezien deze ruis zich mengt met het muzieksignaal," stelt Sander van Berlo van Akiko.

Het is volgens Akiko een belangrijke oorzaak van luistermoeiheid.  "Het tere elektrische signaal afkomstig van een platenspeler is zeer kwetsbaar.  Als je kiest voor analoge weergave en het is natuurlijk niet de bedoeling dat de informatie uit de platengroef vervuild wordt met hoogfrequente ruis.  Om te bereiken dat analoge muziek op een natuurlijke en schone manier wordt weergegeven, hebben we de Phono Booster ontwikkeld."

De Phono Booster garandeert vol gens de fabrikant een eerlijke, schone weergave. De phono voorversterker wordt bovendien in zijn werking ondersteund en zal beter presteren. "Door de lagere ruisvloer worden meer kleine details hoorbaar. De micro dynamiek neemt toe en muziek klinkt levendiger."

De Akiko Audio Phono Booster is per direct leverbaar voor een adviesprijs van 350 euro. 

Meer informatie: www.akikoaudio.com.