JioPhone Next biedt naadloze service tegen een betaalbare prijs, vanaf ₹6499 | Zakelijk Standaard Nieuws

2021-12-02 04:10:38 By : Ms. Aileen Li

Onderwerpen Vertrouwen Jio | Google | smartphone prijs

IANS | New Delhi Laatst bijgewerkt op 7 november 2021 11:22 IST

https://mybs.in/2Zivf9N

JioPhone Next, ontwikkeld door Google en Jio die zowel in India als in het buitenland voor veel buzz zorgde, is eindelijk beschikbaar en biedt geweldige specificaties tegen een betaalbare prijs.

De voor India gemaakte smartphone is verkrijgbaar tegen een instapprijs van slechts Rs 1.999 en "de rest wordt betaald via easy EMI over 18 of 24 maanden".

De betaalbare smartphone kan ook vooraf worden gekocht zonder financiering voor slechts Rs 6.499.

We hebben de telefoon ongeveer een week gebruikt en dit is wat we denken over een van de meest verwachte smartphones van 2021.

Qua design ziet de telefoon er in de kleur blauw netjes uit. De smartphone heeft een 5,45-inch touchscreen HD-scherm met een schermresolutie van 720x1440 pixels. Het heeft een 8MP camera aan de voorkant aan de bovenkant.

Aan de rechterkant wordt de smartphone geleverd met een volumeknop en een aan / uit-knop.

De telefoon heeft een 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan de bovenkant en een micro-USB-oplaadpoort aan de onderkant.

De smartphone herbergt een luidspreker aan de achterkant met een achteruitrijcamera en Jio-branding.

Het scherm is groot en goed voor liefhebbers van het streamen van video's/films en het spelen van games.

De smartphone draait op het nieuwe Pragati OS. Het is ontwikkeld door Jio en Google met als doel 'Pragati' (wat vooruitgang betekent) voor iedereen te brengen, terwijl het een echt naadloze ervaring biedt tegen een betaalbare prijs.

Het wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon QM-215-chipset in combinatie met 2 GB RAM en 32 GB intern geheugen, dat uitbreidbaar is tot 512 GB via de microSD-kaart.

De Qualcomm-processor op de JioPhone Next richt zich op het leveren van betere connectiviteit en locatietechnologieën, samen met optimalisaties in apparaatprestaties, audio en batterij.

De algehele prestaties van het apparaat zijn behoorlijk en je zou geen enkel probleem tegenkomen tijdens het uitvoeren van dagelijkse taken.

De JioPhone Next wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Google-apps, waaronder Google Play Store, YouTube enzovoort. Gebruikers krijgen ook alle Jio-apps vooraf geïnstalleerd zoals andere Jio-telefoons.

De telefoon wordt ook geleverd met spraakassistent om gebruikers te helpen het apparaat te bedienen (app openen, instellingen beheren, enz.) en gemakkelijk informatie/inhoud van internet te krijgen in een voor hen bekende taal.

De telefoon kan zelfs tekst vertalen in 10 grote Indiase talen.

Er is 4G aan boord voor snelle connectiviteit, naast dual-sim, wifi en Bluetooth v4.1.

De telefoon heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel sensor aan de voorkant. Tijdens de tests slaagde het apparaat erin om enkele geweldige foto's te klikken. De selfiecamera was goed genoeg.

De camera ondersteunt ook verschillende fotografiemodi, zoals de portretmodus, waarmee gebruikers fatsoenlijke foto's kunnen maken met automatisch onscherpe achtergrond.

Met de nachtmodus kunnen gebruikers geweldige foto's maken, zelfs bij weinig licht.

De camera-app is ook vooraf geladen met aangepaste Indiase augmented reality-filters om de foto's te verbeteren.

De smartphone heeft een batterij van 3500 mAh. Dit is gekoppeld aan een oplader van 5 W in de doos. De telefoon wordt geleverd met een micro-USB-poort. Bij matig gebruik ging de batterij ongeveer een dag mee.

Conclusie: JioPhone Next biedt goede algehele prestaties tegen een zeer redelijke prijs. Het is zeker bedoeld voor miljoenen gebruikers die nog steeds featurephones gebruiken en van plan zijn over te stappen op een smartphone.

(Md Waquar Haider is te bereiken op waquar.h@ians.in)

(Alleen de kop en afbeelding van dit rapport zijn mogelijk herwerkt door de medewerkers van Business Standard; de rest van de inhoud is automatisch gegenereerd vanuit een gesyndiceerde feed.)

Business Standard heeft er altijd naar gestreefd om actuele informatie en commentaar te geven over ontwikkelingen die voor u van belang zijn en die bredere politieke en economische implicaties hebben voor het land en de wereld. Uw aanmoediging en constante feedback over hoe we ons aanbod kunnen verbeteren, hebben onze vastberadenheid en toewijding aan deze idealen alleen maar sterker gemaakt. Zelfs tijdens deze moeilijke tijden die voortkomen uit Covid-19, blijven we ons inzetten om u op de hoogte te houden en op de hoogte te houden met geloofwaardig nieuws, gezaghebbende standpunten en scherpzinnig commentaar op actuele kwesties die van belang zijn. We hebben echter een verzoek. Terwijl we de economische impact van de pandemie bestrijden, hebben we uw steun nog meer nodig, zodat we u meer kwaliteitsinhoud kunnen blijven bieden. Ons abonnementsmodel heeft een bemoedigende reactie gekregen van velen van jullie, die zich hebben geabonneerd op onze online inhoud. Meer abonnementen op onze online inhoud kan ons alleen maar helpen om de doelen te bereiken om u nog betere en relevantere inhoud te bieden. Wij geloven in vrije, eerlijke en geloofwaardige journalistiek. Uw steun via meer abonnementen kan ons helpen de journalistiek waar we ons voor inzetten in de praktijk te brengen. Ondersteun kwaliteitsjournalistiek en abonneer u op Business Standard. Digitale editor

Copyrights © 2021 Business Standard Private Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Business Standard informeert u graag over de lancering van "Business Standard Premium Services"

Als premium-abonnee krijgt u op alle apparaten onbeperkte toegang tot een reeks services, waaronder:

Welkom bij de premium services van Business Standard, aangeboden met dank aan FIS. Ga naar de pagina Mijn abonnement beheren om de voordelen van dit programma te ontdekken. Veel plezier met lezen! Team Zakelijke Standaard