Nissan Juke tweedehands auto's (pagina 1) - VROOM.be

2022-10-09 22:28:30 By : Mr. Barton Zhang

Ben je een fervent Nissan-liefhebber en zijn er plannen om je huidige auto in te ruilen voor een andere Nissan Juke tweedehands wagen? Via Vroom vind je altijd een geschikte Nissan Juke tweedehands auto die aan al je wensen voldoet. Met een tweedehands Nissan Juke profiteer je altijd van een betaalbare en ruime occasion. Dit maakt de aankoop van een Nissan Juke occasie zeker de moeite waard. Voor je op zoek gaat naar een Nissan Juke tweedehands wagen is het goed om een aantal zaken duidelijk te hebben. Wat zijn de voordelen van een Nissan Juke tweedehands wagen en waarom schaf je die aan via Vroom?

De oorsprong van het Japanse Nissan gaat terug naar het jaar 1911, maar het duurt tot 1933 voor Nissan pas echt bekend wordt. De autofabrikant verkoopt van 1932 tot en met 1983 auto's onder de naam Datsun. Vooral na de Tweede Wereldoorlog neemt de expert fors toe. Tegenwoordig verkoopt het bedrijf wereldwijd zo'n 5 miljoen auto's per jaar, waaronder ook veel Nissan Juke tweedehands voertuigen. Naast gewone auto's produceert Nissan ook relatief goedkope sportwagens. Sinds 1999 is Nissan intensief gaan samenwerken met het Franse Renault. Als je voorkeur uitgaat naar een auto van een Japanse fabrikant, dan kan je met een Nissan Juke tweedehands auto prima uit de voeten.

De naam Nissan duikt voor het eerst op in 1933. Toen de fabrikant in 1914 werd opgericht, bestond de naam Nissan nog niet, maar was de naam van het bedrijf nog Kaishinsha Motor Car Works. De naam Nissan is dan ook een verwijzing naar de holdingmaatschappij Nihon Sangyo die in 1928 werd opgericht. Na een fusie in 1934 met Tobata Casting werd besloten om verder auto's te gaan produceren onder de naam Nissan.

Tijdens je speurtocht naar een Nissan Juke tweedehands wagen valt je oog al snel op het Nissan-logo. De naam en ook het logo verwijzen naar de 'Ni' van 'Nihon' en 'ssan'. Dit heeft zijn betekenis in 'Sangyo'. Letterlijk betekent Nihon Sangyo 'Japanse industrie'. In 2020 heeft het logo een gedaanteverwisseling ondergaan. Het nieuwe logo verwijst naar een ander tijdperk. Het logo is wat meer tweedimensionaal en bestaat uit twee bogen met een open ruimte. In de open ruimte staat de naam 'Nissan' vermeld.

Een tweedehands Nissan Juke kopen? Hierbij heb je de keuze uit allerlei scherp geprijsde modellen. Een Nissan Qashqai tweedehands is een stoere auto en dit zowel aan de binnen- en buitenkant. Bovendien rijd je altijd zuinig, zowel in de stad als op de snelweg. Een Nissan Micra is misschien wel het populairste model van de Japanse autofabrikant. Hij is betaalbaar en compact. Bovendien is het de perfecte keuze als je een grotere wagen wilt inwisselen voor een wat kleiner exemplaar. Liever een stoerder voertuig? Ga dan voor een Nissan Navara, een indrukwekkende pick-up. Een Nissan X Trail is een middelgrote SUV met een luxe uitstraling, terwijl de Nissan Juke in trek is als stadsauto.

De aankoop van een Nissan Juke tweedehands wagen levert je altijd voordelen op. Wat zijn de pluspunten van een tweedehands Nissan Juke?

Een Nissan Juke tweedehands kopen? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij bieden je de keuze uit duizenden voertuigen, waaronder Nissan Juke tweedehands wagens. Scrol op je gemak door het aanbod en selecteer de wagen van je voorkeur. Maak een proefrit om er achter te komen of een Nissan Juke tweedehands wagen iets voor jou is. Heb je vragen over een Nissan Juke tweedehands auto die je overweegt aan te schaffen? Stel ons je vragen, wij helpen je met plezier aan de juiste tweedehands Nissan Juke.

Dagelijkse update van de meest interessante auto’s, reviews en nieuws…