Power Conditioners van Audes nieuw in het assortiment van Bender Hifi

2021-12-02 04:09:40 By : Ms. Jessie Fang

Na een meer dan overtuigende demonstratie door importeur City Audio Trade van de Audes Power Conditioners waren de heren van Bender Hifi in Arnhem enthousiast. “Dit is fantastisch, wat een verbetering, dit hadden we niet verwacht…….”! Bender Hifi ontvangt graag geïnteresseerden in de showroom om de Audes Power Conditioners te demonstreren. 

Bender heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1850. Bender begon als pianomagazijn in Leiden. In 1914 werd de vestiging in Arnhem geopend. Bender Hifi is al meer dan zestig jaar specialist op het gebied van de meest natuurlijke muziekbeleving. Op het visitekaartje van eigenaar Harald Strik staat niet voor niets “Music Experience Expert”.

Bender Hifi vindt de Audes Power Conditioners een mooie aanvulling op hun zorgvuldig samengestelde assortiment, omdat een Audes Power Conditioner een extra mogelijkheid is om de prestaties van een audio-installatie te verbeteren. De Audes Power Conditioners kunnen gemakkelijk zeer hoge stroompieken leveren zonder dat de spanning daalt. Dit wordt bereikt door een transformator met een zeer grote kern te gebruiken en deze met minimale inductie te laten werken. Hierdoor is de responstijd van een versterker op een audiosignaal aanzienlijk korter, vooral bij lagere frequenties. Dit vergroot de dynamiek.

Aangezien bijna alle storingen in het elektriciteitsnet optreden in het hoogfrequente bereik, is de transformator van een Audes Power Conditioner ontworpen om als laagdoorlaatfilter te fungeren: de grensfrequentie is 800 Hz. Dit zorgt voor een zeer stabiele spanning en hoogwaardige schone stroom voor aangesloten apparatuur. Wil je het effect zelf ervaren? Bel of mail voor meer informatie en/of een afspraak.

Bender Hifi Steenstraat 54 6828 CM Arnhem Tel.: +31 (0)26 – 445 3541 E-mail: harald@benderhifi.nl Website: www.benderhifi.nl